Kонтент маркетинг

Проучване и проверка

Изграждане на стратегия

Какво е контент маркетинг?

   Контент маркетингът представлява стратегически маркетинг подход, фокусиран върху създаването и разпространението на ценно, релевантно и последователно съдържание, с цел да привлече и задържи точно определена аудитория, като в крайна сметка стимулира потребителите да се превърнат в клиенти. Контент маркетингът се различава значително от обичайните маркетинг практики. За разлика от тях, той не е фокусиран върху пряката продажба на продукта или услугата, която се предлага. Основното при маркетингът чрез съдържание е, че той е насочен към нуждите на потребителите, като отговори на техните въпроси, предостави им интересна и полезна информация. Правилната и последователно изпълнявана контент маркетинг стратегия, може да донесе значителни ползи за вашия бизнес, като:

  • Помага бизнесът Ви да бъде открит от потенциални клиенти;
  • Помага да изградите заинтересована и ангажирана аудитория;
  • Помага да превърнете потребителите в клиенти;
  • Помага да намалите разходите за маркетинг;

   Ако ни гласувате доверие, ние от ClickMExpress, ще направим първоначална проверка на вашият сайт с цел опис на текущото ви съдържание, какво може да бъде подобрено и какво трябва да бъде премахнато. Това се прави с цел даване на приоритет на съдържанието, което лесно може да се класира по ключови думи. По този начин ние оценяваме, кое е най-силното Ви съдържание и как можем да го използваме за по-натъчно достигане към потребителите.

Изготвяне на Контент маркетинг от Clickmexpress, вашият партньор.

Какви услуги за маркетинг на съдържанието, предлагаме?

   Това което правим най-добре е да направим пълен и точен анализ на вашите текущи канали за разпространение и как вашите конкуренти разпространяват материалите. Това ни помага да определим кои типове съдържание и платформи работят най-добре за Вас и от какво точно имате реално нужда и да се фокусирате само и единствено към него. Натрупалите през годините опит в SEO и маркетинговото съдържание, ни дава възможност да Ви предложим адекватни и конкурентно способни услуги за маркетинг и оптимизация, както за онлайн търсачките, така и за Вашата целева аудитория. Екипът ни от копирайтъри притежават всички необходими качества за да оптимизират вашия сайт, така че да подобрите класирането си в търсачките.

Пълна проверка и анализ на съдържанието

Стратегически разработен план за онлайн маркетинг

Пълна статистика и анализ всеки месец

Екип за SEO и дигитален маркетинг

   Когато извършваме разпространението на маркетинговото съдържание, ние използваме определени средства за това, който да ни гарантират максимално използване на различни ресурси. 

   Услугите за маркетинг на съдържанието предлагат ефективни начини за управление на отношенията Ви с клиентите, повишаване на лоялността към марката и генериране на нови продажби.

Контент маркетинг от ClickMexpress

  Нашето основно мото и изискване, което залагаме като конкурентно спобен екип от хора е в целевите кампании, който трябва да показват повишена ефективност и да дават реални резултати във времето. Ние отразяваме и анализираме напредъка Ви, как се развиват взаимоотношенията Ви с клиентите (проучваме обратната връзка), за да Ви дадем най-ефективният метод от който имате нужда. Ключът към успешния маркетинг на съдържанието е точното проследяване и измерване, за да можете да видите възвръщаемостта на вашата инвестиция. Как успяваме и го правим..? Ако сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност и да утвърдите позиците си на пазара, оставете работата на нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване