Google Adwords

Google My Business

Услуги

SEO Оптимизация

Как работи Google Ads?

   AdWords е платена рекламна платформа, която ви позволява да позиционирате вашия уеб сайт в резултатите от търсенето на Google.  За да бъде възможно това се избират ключови думи свързани с продуктите и/или услугите, които предлага вашият бизнес. Написват се кратки рекламни текстчета, които се състоят от заглавие два реда текст и адреса на вашата страница.  Когато потенциален клиент търси с ключова дума, която присъства в избраните от вас, то рекламата ви се показва от дясно или над резултатите от търсенето в секцията обозначена с етикет реклама. Позицията на която ще се показват вашите реклами се определя според цената на клик, която сте задали предварително. Плащате само за посещеня, а импресиите (покаванията) са безплатни.

Увеличете аудиторията си с Google Adwords от ClickMexpress, вашият партньор.

Какви са предимствата на Google AdWords?

рекламата в Google Adwords е изключително гъвкава и ви дава възможност да променяте ключови думи и реклами колкото често и когато пожелаете. Това е много важно предимство, защото много от фирмите често представят нови продукти, оферти и услуги, а пък от друга страна пазарът се променя постоянно. За да може една фирма да остане конкурентно способна, трябва да е в крачка с търсенето на потребителите и да отговаря на техните изисквания. Google Adwords е перфектната платформа за това, защото отнема само 15 минути след като направите промяна по вашия профил, то тя да се отрази в резултатите от Google.

Точно прицизно таргетиране – рекламите ви се покават само на хора, които ги търся. Така вие предлагате вашия продук и/или услуга точно когато някои има най-голяма нужда от него. Това прави трафика от мрежата за търсене много качествен и съответно ви гарантира отлична възвращаемост на инвестицията.

Базова статистика, която ще срещнете в повечето онлайн рекламни формати като кликове, импресии,  CTR, цена на клик, разходи. AdWords ви позволява да преминете още една стъпка по-напред като ви снабдява със софтуер, чрез който можете да измервате възвращаемост на инвестицията. Това всъшност е най-важното във всяка една реклама – Какво печелите от нея?

Пълен контрол над месечния рекламен бюджет

от 0,10лв за Българския пазар

Управление на Google Ads със ClickMЕxpress

 Управлението на рекламните кампании в Google Ads изисква професионално познание на платформата и задълбочен анализ на бизнес модела и целите на компанията. С лекота, ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие на електронна търговия. Ние се гордеем с това, че имаме необходимата креативност и нюх, за да ви предоставим най-ефективната и здрава маркетингова кампания, за да намалите оперативните разходи и да създадете генериране на продажби. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване