Google Adwords

Как работи Google Ads?

Какво представлява Google Analitycs?

Увеличете аудиторията си с Google Adwords от ClickMexpress, вашият партньор.

Какво е Google Adwords и какво предлага?

Видеореклами в YouTube – Видеокампаниите дават възможност да се излъчват видеореклами в YouTube и други уебсайтове.

Тези кампании позволяват на Google автоматично да комбинира различни ваши реклами съдържащи се в кампания и ги разпространява в мрежата.

Кампаниите в дигиталната мрежа Ви дава възможност да достигате до хора с визуално ангажиращи реклами, докато сърфират в милиони уебсайтове и приложения.

Използвайки нашите услуги за развитие на електронна търговия, ClickMexpress, ще Ви помогне, като създаде подходящия магазин за Вас, независимо дали искате да подобрите съществуваща онлайн платформа или да създадете нова ниша за продажби, чрез електронната търговия.

Управление на Google Ads със ClickMЕxpress

 Управлението на рекламните кампании в Google Ads изисква професионално познание на платформата и задълбочен анализ на бизнес модела и целите на компанията. С лекота, ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие на електронна търговия. Ние се гордеем с това, че имаме необходимата креативност и нюх, за да ви предоставим най-ефективната и здрава маркетингова кампания, за да намалите оперативните разходи и да създадете генериране на продажби. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване