Изработка на онлайн магазин

Какво е необходимо и как можем да го изградим?

   Опитът натрупан през годините, ни дава възможност да създаваме успешни и утвърдили се с надежността си през времето,  уеб сайтове за електронна търговия. Ние от ClickMExpress притежаваме експертния опит и възможности за разработка и интегриране на всеки тип уеб сайт за електронна търговия. Прилагайки принципите на маркетинга и оптимизацията за търсачки, предоставяйки специфични решения за електронна търговия, които са мащабни и ефективни в генерирането на трафик и увеличаване на процента на полезна дейност.

Изработка на онлайн магазин от ClickMexpress, вашият партньор.

ИЗГРАДЕТЕ СВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗАН СЕГА!

Чрез собствен уеб сайт за електронна търговия, Вие можете да осигурите множество предимства, които обикновенният магазин не може. Създаването на платформа, която осъществява продажби в комфорта на собствения Ви офис или дори от вкъщи, ще даде на вашия бизнес огромни предимства.

Посещение без ограничение на потребители по всяко време, от всяка точка на света и свободно извършване на  покупки в рамките на няколко клика.

С едно кликване на бутона, управалявайте своя онлайн магазин, както й безпроблемно целия инвентар и продажби.

Използвайки нашите услуги за развитие на електронна търговия, ClickMexpress, ще Ви помогне, като създаде подходящия магазин за Вас, независимо дали искате да подобрите съществуваща онлайн платформа или да създадете нова ниша за продажби, чрез електронната търговия.

Изработка на онлайн магазин от ClickMexpress, вашият партньор.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

Удобен за всички устройства

Онлайн магазин пригоден за настолен компютър, таблет и мобилно устройство.

Бързо зареждащ

Разработен с помощта на най-новите технологии и стандарти, вие ще имате невероятно бърз уебсайт, който позволява на клиентите да преминат от сърфиране към плащане за секунди!

Функционалност

От основна функционалност за електронна търговия до сложни продуктови опции, атрибути и филтри.

Изработка на онлайн магазин със ClickMexpress

   Взели сте правилното решение да работите със ClickMexpress. Ние ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие на електронна търговия. Гордеем се с това, че имаме необходимата креативност на разработчици, за да ви предоставим най-ефективната и здрава маркетингова платформа, за да намалите оперативните разходи и да създадете генериране на продажби. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване