Онлайн реклама

Ремаркетинг

Услуги

E-май Реклама

Онлайн реклама, какви приемущества ви предлага?

   Рекламата в интернет е един от  ефективни инструменти за достигане, привличане и задържане на нови клиенти. Комбинирането на различни канали за онлайн реклама като Google, Facebook, YouTube, LinkedIn и Instagram има силата да Ви осигури по-високи позиции спрямо Вашите конкуренти.  Фокусирани сме върху управлението на рекламни кампании с малък бюджет, които са подходящи за стартиращи или малки организации. Стараеки се да извлечем максимума с блогове, подкастове, зони и уебсайтове с висок читателски опит, ние от ClickMExpress, знаем как да управляваме този електронен терен, за да работи по-ефективно с новите медии в различните платформи. 

going down connector

Изготвяне на онлайн реклама от ClickMexpress, вашият партньор.

Има различни подходи за онлайн реклама и маркетинг:

 

  1. Рекламиране чрез банери – поставя се в уеб сайт на трета страна с цел потребителите след клик върху него да достигнат до уеб сайта на рекламодателя (чиято собственост е банера). Този тип онлайн маркетинг се използва с основна цел на обща познаваемост на марката и придобиване на директен трафик от сайтове с много посетители.
  2. Pop-Up реклами – това са рекламите, които изкачат на потребителя докато разглежда сайт на трета страна.  Насърчавайки крайният потребител към някакво действие – обикновено закупуване на някакъв продукт. Предимствата на този тип реклама са в  лесното таргетиране на аудиторията, силна степен на измеримост на ефективността и факта, че се предизвиква директен отговор на потребителите.
  3. Платени статии –  в големи новинарски сайтове. При този тип реклама има по-висока степен на доверие в потребителите, рекламата може да достигне до много хора за кратък период от време.
  4. Е-майл реклама  – имейл маркетинга в рамките на позволеното, а не натрапчив спам.  Осигурява се поддържака на регулярен контакт с клиентите, генериране на по-точен профил на потребителите, което ви дава възможност за обособяване на целеви групи.
  5. Оптимизация за търсещи машини  (SEO оптимизация) – добрата оптимизация гарантира органичен трафик на сайта ни и това винаги довежда до повече клиенти. При добра интернет оптимизация, потребителите сами стигат до нас и нашият продукт и го купуват. Аудиторията е активна и лесно се измерва ефективността й.
  6. Партньорства – установяването на взаимоотношения с организации или уеб сайтове, с подобна на вашата тематика с цел взаимна полза винаги дава положителни резултати. Обичайните партньорства включват съвместни промоции, обмяна на линкове, съвместна работа по маркетингови кампании.
  7. Социалните мрежи – Facebook, Twitter, YouTube, Instagram и други предлагат уникални възможности за маркетинг и реклама. Използването на техните инструменти за рекламиране гарантира положителни резултати и бързо и лесно достигане на правилната аудитория. Това са неща от основно значение за постигането на успешен маркетингов модел.

Онлайн реклама от ClickMExpress

   Ако сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност и да утвърдите позиците си на пазара, оставете работата на нас.