Поддръжка на уеб сайт

Какво включва?

   Поддръжка на сайт и онлайн магазин е много важна част от тяхното съществуване. Тя е инвестиция в тяхното бъдеще. Добрата и правилна поддръжка на Вашия сайт или онлайн магазин, ще допринася за популяризиране на бранда, дейността, продуктите и услугите, които предлагате. Това би привлякло повече клиенти и би увеличило продажбите и приходите Ви. Едно от важните неща е навременната актуализация, която трябва да се прави на един уеб сайт. Браузърите и търсачките ежемесечно се променят й обновяват, което означава, че трябва да се стремим да следим тяхното темпо, с което те подобряват версиите си. Постоянната актуализация на уеб сайта го подобрява техническото състояние на сайт Ви. Дизайнът на уеб сайта и бързите промени от този характер също са част от поддръжката и трябва да се съобразяваме с новите тенденции, които са в духа на това уеб сайта да е бърз и лесен за използване, посетителите да се ориентират мигновено в него, за да могат да предприемат действия, които целят покупка. Затова е важно да се създаде удобен и функционален дизайн, който ще накара потребителите да споделят страници от уеб сайта Ви и да се връщат за нови реализации.

Поддръжка на сайт от ClickMexpress, вашият партньор.

Защо е важно да имате постоянна поддръжка?

   Посетителите в сайта или онлайн магазина търсят нови неща, които да ги заинтригуват. Ето, защо е важно съдържанието на Вашия уеб сайт или онлайн магазин да бъде периодично обновявано. По този начин посетителите ще свикнат с мисълта, че във Вашия уеб сайт и онлайн магазин ще намерят нови неща и те ще се връщат многократно там, като една част от тях ще се превърнат във Ваши потенциални клиенти, които ще доведат до увеличаване на продажбите.

  • Следене за правилната функционалност на сайта и онлайн магазина;
  • Наличие на постоянно ново и уникално съдържание; 
  • Новото съдържание играе важна роля в сайта; 

   Чрез него Google вижда, че Вие се грижите за сайта си и по-често и по-бързо, ще индексира новото съдържание. Когато то е уникално и полезно за читателите, Google ще Ви награди с по-висок Page Rank. Вие ще излизате по-напред в резултатите от търсене благодарение на това ново и уникално съдържание.

   Ние се грижим Вашият сайт и онлайн магазин винаги да са в крак с „добрите практики“, а именно новостите и условията на търсещите машини (Google, Bign, Yahoo). 

Поддръжка на сайт от ClickMExpress

   Поддръжката най-често включва и отстраняването на проблеми и неизправности по самият уеб сайт, което е важно, защото тези постоянни нови промени, които се случват на технологично ниво предполагат различни бъгове в системите и това нарушава преживяването на потребителите на Вашия уеб сайт. Поради тази причина е нужно бързо отстраняване на проблемите, които се появяват на Вашия уеб сайт. Ако сте готови да направите следващата стъпка, за да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност и да утвърдите позиците си на пазара, като внесете по-качествено съдържание във Вашия уеб сайт, оставете работата на нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване