Портфолио

Фокусирани

със

свежи и креативни идей

Разширете аудиторията, увеличете продажбите и направете трайно впечатление с професионален уеб сайт, разботен и създден специално за бизнеса Ви. Стартирайте с нас бързо онлайн магазин и изберете качествена поддръжка, която да покрие нуждите Ви.

Предлагаме

Подобряване на видимостта на бизнеса Ви в Интернет, като използваме съответстващите на характера му канали – социални мрежи, онлайн търсачки, медии, собствен уеб сайт или онлайн магазин.

Осигуряваме

Характерно бранд присъствие, което отговаря на търсенията на Вашите потребители и става разпознаваемо – със стратегия за съдържанието, брандиран дизайн и силно послание.

Рентабилни

винаги целенасочени

Ние предлагаме помощ при избор на подходящ хостинг план, както й създаването на домейн, GDPR интеграция, SSL сертификати за криптиране на връзката, SEO и SEM оптимизация. Когато сте готови да направите първата стъпка, за да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, оставете работата на нас.

Гарантираме

Подобряване на възвръщаемостта на бюджета Ви за маркетинг и реклама многократно – с текуща оптимизация, динамична работа и постоянни подобрения на малките детайли, създаващи съвършенство.

470

Доволни
клиенти

1 907

Изпити чаши
зелен чай

1 270

Завършени
проекти

8 870

Работни
часове
Маркетинг
85%
Уеб разработики
70%
Мобилни приложения
82%
UI/UX
90%

Как започва работният процес?

Среща и планиране

След като направите първият контакт с нас, ние ще пожелаем да научим повече за бизнес проетка Ви, за да можем да анализираме ситуацията и да планираме своята начална стратегия.

Изпълнение и тестване

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.

Резултати и отчетност

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.
Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване