SEO Оптимизация

Google Ads

Услуги

Google My Business

Какво е SЕО оптимизация?

   За да бъде една компания разпознаваема онлайн като бранд, продукти и услуги, тя няма друг избор, освен да се откроява в интернет сред всички други от своя бранш. Един от начините това да се случи, се нарича SEO оптимизация, или всичко, което правим, за да заемем топ позиции в органичните резултати на търсачките. А защо ни е важно да се класираме на високи позиции в страниците с органични резултати на търсещи машини като Google, отчасти Bing и други подобни? Защото колкото по-нагоре излизаме в резултатите, толкова повече се увеличава шансът за трафик към страниците на сайта ни. При добре структуриран сайт, със стойностно съдържание, полезни вътрешни и външни линкове, същият този трафик, ще извършва повече конверсии (покупки, резервации, заявки).

Увеличете аудиторията си с SEO оптимизация от ClickMexpress, вашият партньор.

Защо ни е важно SEO?

   Една от основните причини, поради които SEO каналът е необходима част от вашия маркетинг микс е, че това е сред най-надеждните и рентабилни начини да привлечете органичен трафик към вашия бизнес сайт.

  • SEO повишава доверието в бранда ви. Kогато често се появявате на топ позиции по популярни ключови думи, това оставя у потребителите впечатление, че сте бизнес, на който може да се разчита.
  • SEO трафикът често е основният за даден уебсайт. Oрганично събраният трафик е много по-лоялен и дългосрочен.
  • SEO е чудесен начин да чуете гласa на потребителите си. Разбиране на цели пазари и ниши, така и да е с акцент върху намерението, което стой, зад дадена заявка за търсене.

Увеличете аудиторията си с SEO оптимизация от ClickMexpress, вашият партньор.

Какви са опастностите от лоша SEO оптимизация?

   Съвременният маркетингов свят е повече от реклами. От съдържанието на вашия сайт до неговите метаданни (и всичко между тях), всеки един фактор на уеб сайта Ви играе важна роля за подпомагане на търсачките да определят класирането Ви в заявките за ключови думи. За да разберете, защо е толкова важно да получите едно от желаните най-добри органични резултати от търсенето, вижте следната статистика:

  • 93% от онлайн потребителите изписват директно дума или фраза в голяма онлайн търсачка;
  • 76% от онлайн потребителите никога не преминават през първата страница в списъците за търсене;
  • от 69% до 82% от търсещите потребители прескачат точно платените презултати към органичните списъци;

   За щастие, ние от ClickMExpress можем да Ви гарантираме, че Вашият сайт, ще се класира на високо ниво. 

Увеличете аудиторията си с SEO оптимизация от ClickMexpress, вашият партньор.

Как извършваме SEO оптимизация?

   Нашата проверка за оптимизация на търсачките започва с щателен поглед върху вашия уеб сайт и пълна SEO проверка, което включва:

  • пълен анализ на страницата;
  • анализ на конкуренцията;
  • проверка на ключови думи;
  • технически SEO анализ;

    Този задълбочен процес ни дава подробен план с ключова SEO информация за вашия бизнес – включително всички открити грешки или несъответствия. Ние в лицето на експерти, ще Ви предоставим нашите маркетингови препоръки за подобряване на вашия SEO и класиране по-високо при търсенето. Целта на тази SEO проверка е да ви предостави цялата информация, която ви е необходима, за да подобрите класирането си и да увеличите трафика си, така че вашият бизнес да успее.

Управление на SEO Оптимизация със ClickMExpress

  SEO Оптимизациячта и услугите свързани с нея постоянно се развиват. Извършването на този вид услуга изисква професионално познание и задълбочен анализ на бизнес модела и целите на компанията. С лекота, ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие и постигане на високи резултати. Ние се гордеем с това, че имаме необходимата креативност и нюх, за да ви предоставим най-ефективните решения, за да намалите оперативните разходи и да повишите успеха си. Без съмнение SEO оптимизацията е иструмент, който ще повиши търсенето на бизнеса Ви и чрез него клиентите, ще могат бързо, удобно и лесно да достигнат до вас. Когато сте готови да направите следваща стъпка, да увеличите продажбите си и да се наредите на ключови позиции, като изпъкнете пред конкурентите, се сврържете с нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване