Социални мрежи

С какво, ще Ви помагат социалните мрежи?

   Едно от основните и важни неща е да популяризирате Вашите продукти и услуги, ангажирането на Вашата аудитория с интерактивно съдържание и дейности за изграждане на общност, може по-добре да развие нови лоялни търговски марки. Стратегическият маркетинг на социалните мрежи, се базира на убеждението, че съдържанието Ви не трябва да е прекалено фокусирано върху продажбите. Когато Вашата марка е изградила фундамента на доверие към клиентите си, едва тогава, ще може да извлечете печалби, чрез генериране на приходи. Като Ваши партньори за социални медии, Нашият отличен екип ще помогне на Вашият бранд, да установи доверие и лоялност на клиентите, използвайки правилните канали и съобщения за социални медии.

Управление на социалните Ви мрежи от ClickMexpress, вашият партньор.

ClickMexpress управлява следните платформи за Вашия бизнес

Facebook

Youtube

Instagram

Pinterest

Linkedin

   Ако ни се доверите и изберете нас за вашият бизнес, ние Ще Ви  предоставим опитен консултант по социални медии, който ще бъде Вашата определена точка за контакт. Вашият екип се състои от SEO експерти, копирайтър и графичен дизайнер. Всеки член на екипа е обучен в маркетинга на социалните медии и ще проучи подробно вашата индустрия и вашите услуги. Ще бъде изготвен:

На следващо място, ние извършваме обход и проверка на социалните медии и конкурентен анализ на текущите Ви акаунти. Обсъждаме къде се отличавате, къде не ви достига и от какви възможности не се възползвате. Идентифицирането на популярни общности във вашата индустрия, както и ключови думи и теми ще ни помогне да разберем какъв тип съдържание ще получи най-голямо внимание.

Персонализирана стратегия, която дава точна и ясна информация – “Къде…, Какво да  публикувате и  в Коя от платформите, имате нужда?”. Ние можем да преценим какво, ще работи за вашите страници в социалните медии.

С едно кликване на бутона, управалявайте своя онлайн магазин, както й безпроблемно целия инвентар и продажби.

Използвайки нашите услуги за развитие на електронна търговия, ClickMЕxpress, ще Ви помогне, като създаде подходящия магазин за Вас, независимо дали искате да подобрите съществуваща онлайн платформа или да създадете нова ниша за продажби, чрез електронната търговия.

Управление на социалните Ви мрежи от ClickMexpress, вашият партньор.

Реклама в социалните медии

   Целта на рекламата в социалните медии, е не ангажираност, а продажби. Facebook, Twitter и Instagram осигуряват оптимални възможности за увеличаване на приходите чрез рекламни кампании. Ние от ClickMExpress, можем да Ви помогнем,  въз основа на онлайн поведение, интереси, местоположения и други. Рекламните услуги във Facebook ни позволяват да пускаме реклами към набор от нови клиенти или към текущата Ви имейл база данни от вече съществуващи. Тъй като фокусираме вниманието си върху сегментираната аудитория, вашите рекламни средства се разпределят разумно. А за тези, които се интересуват от по-обширна кампания, нашите кампании с плащане за кликване, (PPC) ще Ви помогнат да спечелите значително количество позициониране. Генерирайте повече реализации, резултати и рентабилни решения от целенасочена реклама в социални медии. Свържете се с нас днес относно нашите услуги за маркетинг в социалните медии.

Реклама в социалните медии със ClickMExpress

   Целта на рекламата в социалните медии, е не ангажираност, а продажби. Facebook, Twitter и Instagram осигуряват оптимални възможности за увеличаване на приходите, чрез рекламни кампании. Ние от ClickMExpress, можем да Ви помогнем въз основа на онлайн поведение, интереси, местоположения и други. Рекламните услуги във Facebook ни позволяват да пускаме реклами към набор от нови клиенти или към текущата Ви имейл база данни от вече съществуващи. Тъй като фокусираме вниманието си върху сегментираната аудитория, вашите рекламни средства се разпределят разумно. А за тези, които се интересуват от по-обширна кампания, нашите кампании с плащане за кликване, (PPC) ще ви помогнат да спечелите значително количество позициониране. Генерирайте повече реализации, резултати и рентабилни решения от целенасочена реклама в социални медии. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване