Хостинг, Домейн, SSL...

Поддръжка на сайт

Услуги

Анализ на резултати

Какво означава "Hosting"?

Анализиране на пазара

   Хосингът е услуга, която е свързана с интернет сървър, който позволява на организации и физически лица да обслужват съдържание в Интернет. Най- разпространения вид хостинг е споделеният уеб хостинг, които позволява определен брой потребители (уеб сайтове) да делят дисково пространство, ресурсите и софтуерните приложение на един сървър, като всеки потребител получава отделен акаунт с определени граници и параметри. Ние от ClickMExpress, можем да Ви помогнем, като Ви предложим и насочим при избора Ви на подходящ провайдер(фирма предоставяща тези услуги), която да Ви осигури всичко нужно за стартиране на Вашият бизнес. Но това не е всичко, ние ще ви помогнем и при избора на подходящ за случаят месечен тарифен план, който да удовлетвори и покрие всички Ваши, взискателни изисквания. От избора на тарифният план, до активирането, настройването, конфигурирането и оптимизирането. Всичко това оставете на нас, ни ще Ви улесним и ще Ви въведем адекватно в дигиталният свят.

going down connector

Избор на подходящ Hostng, Domain и активация на SSL сертификат от ClickMexpress, вашият партньор.

Какво е "Domain"?

   Домейнът най-лесно казано е името на сайта. Всеки сайт се нуждае от домейн, за да бъде достъпен. Целта на домейн имената е да се означат ресурси или услуги в онлайн пространството, които имат собствено уникално име, но трябва също да отговарят на определени изисквания. Регистрацията на домейн се случва след проучване в търсачка за домейни, дали съществува вече измисленото от Вас име, ако то е свободно. След това домейн името може да се трансферира към различни хостинг компании.

Избор на подходящ Hostng, Domain и активация на SSL сертификат от ClickMеxpress, вашият партньор.

Какво е SSL сертификат и защо е полезен?

   SSL сертификат или Secure Socket Layer представлява отделен протокол за сигурност, които се използва от уеб браузерите и уеб сървърите, за да предпазят личните данни на потребители при посещението на даден уеб сайт. SSL сертификата съдържа “публичен” и “личен” ключ, чрез които автоматично се верифицира и криптира информацията. Това означава, че когато даден потребител посети Вашия уеб сайт, който е с включен SSL сертификат сървърът използва “публичния” ключ, за да осигури криптирана връзка с браузъра. Браузърът автоматично потвърждава, когато сертификатът е валиден, че притежателят му го е верифицирал и посещението на уеб сайта е сигурно. Важно е да защитите Вашия уеб сайт, за да могат потребителите да са спокойни за личните си данни при посещението на Вашия уеб сайт и да не се притесняват да разглеждат и търсят информация в него.

going down connector

Помощ при избор на подходящ хостинг, домейн и активация на SSL сертификат.

   Правилният избор на хостинг план би Ви спестило допълнителни ивестиции, което в последваствие, би намалило разходите Ви в бъдеще. Закупуването на подходящият домейн, би Ви осигурил изпъкване пред конкуренцията и отличващо запомняне от Вашата аудитория. Отностно аквацията на SSL сертификат, едно от основните неща е да защитите вашия уеб сайт, за да могат потребителите да са спокойни за личните си данни при посещението му. Те трябва да Ви гласуват доверие и да не се притесняват да се разглеждат и търсят информация в сайта Ви. Ако сте готови да направите следващата крачка и да се впуснете в дигиталният свят,  за да увеличите продажбите си, изпъкнете пред конкурентите с идентичност, да утвърдите позициите си на пазара, като внесете по-качествено съдържание и обслужване във Вашия уеб сайт, оставете работата на нас.