Кои сме ние?

Какво можем да Ви предложим?

   Ние от „ClickMexpress“ сме екип от хора с дългогодишен опит в интернет пространството. Първоначално стартирахме, под шапката и ръководството на “ServicesBG” – 2008 г., след което дойде време за настоящето “ClickMЕxpress” – 2021 г. Сбъдвайки мечтите си през годините, започнахме и развихме, партньорни взаимоотношения на различни места по света, набирайки бързо скорост. Спечелихме клиенти, които имат над 60 000 посетителя месечно, спомагайки им да създадат модерен и работещ корпоративен уеб сайт, набиращ скорост пред конкуренцията с ефективно присъствие в социалните мрежи и онлайн търсачки. С точна и ясна маркетингова стратегия и рекламни кампаний, придружени с текстово и визуално съдържание.

   Отличаваме се с това, че ние не сме просто търговци, чиято цел е да Ви продаде скъпоструващ имагинерен продукт. Предлагаме квалифицирани решения, които да отговарят на изискванията дори и на най-взискателните клиенти, като намираме най-подходящият вариянт между цена и качество.

   Стремим се да помагаме на нашите клиенти да постигнат целите си, изграждайки трайни партньорства, прозрачност, открита и честна комуникация. Нашите клиенти могат да очакват ангажиран екип, отдаден на успеха си с креативен ум и гъвкав подход, за да са винаги една крачка пред постоянно променящия се дигитален свят.

   Основна цел е клиентите ни да са винаги доволни и всичко изградено от нас да работи безупречно, оптимално в дългосрочен план. Това е и основната причина да се развиваме и задържим толкова години на пазара.  Винаги се стремим  да дадем стойност на бизнеса с който работим и вярваме, че ако не сме едни от най-добрите в това, което правим, не си струва да го правим изобщо.

470

Доволни
клиенти

1 907

Изпити чаши
кафе

1 270

Завършени
проекти

8 870

Работни
часове
Маркетинг
85%
Уеб разработики
70%
Мобилни приложения
82%
UI/UX
90%

Как започва работният процес?

Среща и планиране

След като направите първият контакт с нас, ние ще пожелаем да научим повече за бизнес проетка Ви, за да можем да анализираме ситуацията и да планираме своята начална стратегия.

Изпълнение и тестване

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.

Резултати и отчетност

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.

Използвани технологии

Системи за управление на съдържанието

Обратно!!!

Изпрати запитване

Изпрати запитване