Социални мрежи

Рекламни статии

Услуги

Онлайн присъствие

С какво, ще Ви помагат социалните мрежи?

   Едно от основните и важни неща е да популяризирате Вашите продукти и услуги, ангажирането на Вашата аудитория с интерактивно съдържание и дейности за изграждане на общност, може по-добре да развие нови лоялни търговски марки. Стратегическият маркетинг на социалните мрежи, се базира на убеждението, че съдържанието Ви не трябва да е прекалено фокусирано върху продажбите. Когато Вашата марка е изградила фундамента на доверие към клиентите си, едва тогава, ще може да извлечете печалби, чрез генериране на приходи. Като Ваши партньори за социални медии, Нашият отличен екип ще помогне на Вашият бранд, да установи доверие и лоялност на клиентите, използвайки правилните канали и съобщения за социални медии.

going down connector

Управление на социалните Ви мрежи от ClickMexpress, вашият партньор.

ClickMexpress управлява следните платформи за Вашия бизнес

Facebook

Youtube

Instagram

Pinterest

Linkedin

   Ако ни се доверите и изберете нас за вашият бизнес, ние Ще Ви  предоставим опитен консултант по социални медии, който ще бъде Вашата определена точка за контакт. Вашият екип се състои от SEO експерти, копирайтър и графичен дизайнер. Всеки член на екипа е обучен в маркетинга на социалните медии и ще проучи подробно вашата индустрия и вашите услуги. Ще бъде изготвен:

На следващо място, ние извършваме обход и проверка на социалните медии и конкурентен анализ на текущите Ви акаунти. Обсъждаме къде се отличавате, къде не ви достига и от какви възможности не се възползвате. Идентифицирането на популярни общности във вашата индустрия, както и ключови думи и теми ще ни помогне да разберем какъв тип съдържание ще получи най-голямо внимание.

Персонализирана стратегия, която дава точна и ясна информация – “Къде…, Какво да  публикувате и  в Коя от платформите, имате нужда?”. Ние можем да преценим какво, ще работи за вашите страници в социалните медии.

С едно кликване на бутона, управалявайте своя онлайн магазин, както й безпроблемно целия инвентар и продажби.

Използвайки нашите услуги за развитие на електронна търговия, ClickMЕxpress, ще Ви помогне, като създаде подходящия магазин за Вас, независимо дали искате да подобрите съществуваща онлайн платформа или да създадете нова ниша за продажби, чрез електронната търговия.

Управление на социалните Ви мрежи от ClickMexpress, вашият партньор.

Реклама в социалните медии

   Целта на рекламата в социалните медии, е не ангажираност, а продажби. Facebook, Twitter и Instagram осигуряват оптимални възможности за увеличаване на приходите чрез рекламни кампании. Ние от ClickMExpress, можем да Ви помогнем,  въз основа на онлайн поведение, интереси, местоположения и други. Рекламните услуги във Facebook ни позволяват да пускаме реклами към набор от нови клиенти или към текущата Ви имейл база данни от вече съществуващи. Тъй като фокусираме вниманието си върху сегментираната аудитория, вашите рекламни средства се разпределят разумно. А за тези, които се интересуват от по-обширна кампания, нашите кампании с плащане за кликване, (PPC) ще Ви помогнат да спечелите значително количество позициониране. Генерирайте повече реализации, резултати и рентабилни решения от целенасочена реклама в социални медии. Свържете се с нас днес относно нашите услуги за маркетинг в социалните медии.

going down connector

Помощ за реклама в "Социалните Мрежи".

Facebook - Старт​

Рекламна кампания и поддръжка на Facebook и Instagram.При възникване на допълнителни въпроси, моля направете запитване.
 • Анализ на нишата;
 • Изготвяне на план и стратегия спрямо нуждите на клиента;
 • Настройки на акаунта;
 • Достигане и задържане на вниманието на аудиторията;
 • Създаване на 1 бр. рекламна кампания;
 • Създаване на криейтив/банер до 2 бр;
 • Създаване на 4 бр. публикации;
 • Тест на заглавия, ключови думи и описания;
 • Ревизии по кампании: до 2 бр;
 • Свързване на акаунт с Instagram;
 • Интегриране на пиксел за оптимизиране на рекламите и проследяване на продажбите;
 • Реализация на Custom Events;
 • СУПЕР БОНУС
 • Месечна статистика на напредъка на Facebook страницата;

Facebook - Бизнес

Рекламна кампания и поддръжка на Facebook и Instagram.При възникване на допълнителни въпроси, моля направете запитване.
 • Анализ на нишата;
 • Изготвяне на план и стратегия спрямо нуждите на клиента;
 • Настройки на акаунта;
 • Достигане и задържане на вниманието на аудиторията;
 • Създаване на 4 бр. рекламна кампания;
 • Създаване на криейтив/банер до 6 бр;
 • Създаване на 10 бр. публикации;
 • Тест на заглавия, ключови думи и описания;
 • Ревизии по кампании: до 6 бр;
 • Свързване на акаунт с Instagram;
 • Интегриране на пиксел за оптимизиране на рекламите и проследяване на продажбите;
 • Реализация на Custom Events;
 • СУПЕР БОНУС
 • Месечна статистика на напредъка на Facebook страницата;

Често задавани въпроси (FAQ)

Анализ на нишата, която ще се рекламира, определяне на целта, определяне на бюджета, ежемесечни отчети за анализ на процеса.

Техническото време за стартиране и пускане на реклама във Facebook, отнема неповече от няколко часа – след като бъде извършен анализ на нишата, подбран съответния текст и създадена търсената визия.

Винаги се радваме да обсъдим вашите идеи и виждания за вашия проект, независимо дали по телефона или по имейл. Свържете се с нас или изпратете обща форма за запитване, нашият екип ще се свърже с вас за консултация.

Възможност за по – дълбоко таргетиране, сравнително евтина реклама, възможност за тестване на различни рекламни подходи, точна статистика за активността както на индивидуалния потребител, така и на аудиторията, като цяло, лесна е – не са нужно особени умения, създава се връзка с потребителя.

Това е начин, чрез който да рекламирате продуктите или услугите си на хора, които са посетили сайта Ви, но не са започнали или завършили своята поръчка. Служи като „напомняне“ на клиента за конкретния бизнес.

Най-добрия вариант е, да се доверите на специалист, който да изгради правилната рекламна стратегия, спрямо Вашият бизнес.

Достига до правилната аудитория, благодарение на правилната ключова дума, като същевременно генерира повече трафик към уеб сайта ви и е видима за повече потребители.

Чрез Google сърч реклама, дисплейна реклама, видео реклама и т.н

going down connector

Реклама в социалните медии със ClickMExpress

   Целта на рекламата в социалните медии, е не ангажираност, а продажби. Facebook, Twitter и Instagram осигуряват оптимални възможности за увеличаване на приходите, чрез рекламни кампании. Ние от ClickMExpress, можем да Ви помогнем въз основа на онлайн поведение, интереси, местоположения и други. Рекламните услуги във Facebook ни позволяват да пускаме реклами към набор от нови клиенти или към текущата Ви имейл база данни от вече съществуващи. Тъй като фокусираме вниманието си върху сегментираната аудитория, вашите рекламни средства се разпределят разумно. А за тези, които се интересуват от по-обширна кампания, нашите кампании с плащане за кликване, (PPC) ще ви помогнат да спечелите значително количество позициониране. Генерирайте повече реализации, резултати и рентабилни решения от целенасочена реклама в социални медии. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.