Изработка на приложение

Изработка на сайт

Услуги

Изработка на онлайн магазин

Разработка на мобилно приложение?

   Достигнете до повече клиенти на новите „мобилни“ пазари! Направете бизнеса си познаваем с интересно мобилно приложение, ангажирайте мобилната си аудитория и ги направете свой лоялни клиенти. Мобилните приложения са още един канал, през който можете да разширите кръга на потенциалните си клиенти, с подходящ бизнес модел на мобилното приложение. Освен това, ние можем да ви помогнем с допълнителни приходи от трафика, който ще генерира приложението Ви, като развие партньорства с рекламодатели, което води до значителна генерация на приходи от реклама.

going down connector

Увеличете приходите си с изработка на приложение от ClickMexpress, вашият партньор.

Какви предимства, предоставя разработката на приложение?

Приложенията дават възможност както на служителите, така и на потребителите непрекъснат достъп от всякъде и по всяко време. Това води до по-добро управление на контрола върху бизнес процесите.
От разрботеното приложение, можете да осигурите допълнителни приходи от трафик под формата на банерни реклами. След като бъде изтеглено приложението, то остава на устройството. Това предоставя на вашия бизнес възможност да създава ежедневен трафик, както й да генерира реферали от съществуващи клиенти чрез позитивен маркетинг.

Разработка на приложение от ClickMЕxpress

  Управлението, израстването и открояването на ваяшият бизнес изисква професионално познание и задълбочен анализ на бизнес модела и целите на компанията. С лекота, ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие и достигане на нови висини. Ние се гордеем с това, че имаме необходимата креативност и нюх, за да ви предоставим най-ефективните методи за да освежите, надградите и развиете максимално потенцияла на вашият бизнес.  Нашият екип от програмисти притежава необходимите умения за програмиране и разработка на приложения за смартфони и таблети, създадени за устройства с iOS, Android и Windows.  Ако вече сте готови да направите следващата стъпка, за да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.