Онлайн присъствие

Рекламни статии

Услуги

Социални Мрежи

Как се извършва регулиране на онлайн присъствието?

   Едни от основните аспекти в управлението и налагането на онлайн присъствие  е популяризиране на съдържанието, което набляга върху изграждане на желаният и търсен от клиентите имидж. Необходимостта да управлявате вашата дигитална репутация става все по-необходима и прицизна поради следните причини:

 Бизнесът Ви, трябва да бъде намерен лесно и бързо в Google, различни други списъци, свързани с подобни ключови думи, могат да смутят видимостта и влиянието на вашата марка.

  Непрекъснатото обновяване и поддържане на добри отзиви, вдъхва и изгражда във клиента  доверие, достоверност и спомага за изграждане на отвърден през годините имидж и сигурност.

Търсачката на Google е изградена от  системи и алгоритми, които да извеждат най-актуалното и авторитетно съдържание на преден план, ние знаем, че не всичко, публикувано онлайн, е вярно. Много пъти ще видите съдържание онлайн, което се разминава с реалното и в повечето случай е негативно. Често в тези случаи Google класира по-авторитетната, ангажираща и най-добре оптимизирана страница спрямо другата, независимо коя страна на историята е най-подходяща и вярна.

Това може да бъде толкова трудно, защото светът се разширява със скорост, която никога не е била наблюдавана в ерата на информацията. Отрицателните коментари или отзиви за вас, могат да ви препъват значително. Да не говорим за авторитета, който Google дава на сайтове за преглед като Yelp, заедно с уебсайтове за оплаквания. Тези неща могат да се разпространят светкавично. За борба с тези сайтове с висок авторитет е необходимо дълбоко ниво на техническа експертиза. Създавайки правилното съдържание с правилните подходи, което не винаги е лесна задача. 

going down connector

Управление на онлайн присъствието Ви от Clickmexpress, вашият партньор.

Как достигате до другите?

Основен фактор, които Google използва за „класиране“ на уебсайт за достоверност, авторитет и легитимност, е броят на връзките. С течение на времето тези връзки се появяват в търсачките, видими за всички. Интернет може да бъде пълен с недоброжелатели. Ако някой иска да нанесе щети на вашето име, има много начини да направи това. Ето няколко сценария, които изискват услугите на специалист по онлайн управление на присъствието Ви:  

 • Клеветен материал по ваше име;
 • Съдебни документи;
 • Отрицателни съобщения по ваш адрес;
 • Разгневени потребители от предоставени услуги;
 • Отрицателни резултати в популярни сайтове за рецензии и отзиви;
 • Отрицателни виодеклипове в различни платформи (YouTube, Vimeo, Vbox7 и др.), класиращи ви на първо място в търсачките;
 • Вирусни публикации в социални мрежи;
 • Предишни стари отрицателни публикации свързващи ви с друг бизнес;
 • и много др.

 Най-лесното, което можете да направите, е да оставите негативната преса да седи недокосната и да се надяваме, че няма да достигне до вашата аудитория. Ако се оставите в ръцете на случайността и безисходицата, толкова повече ще има тенденция да изпъква и да ангажира други потребители , като затвърди мястото си в търсачките. Тук се намесваме ние. като специалисти, хора с голям опит и виждане на нещата.

Управление на онлайн присъствието Ви от Clickmexpress, вашият партньор.

Как можем да онагледим всичко това?

   Колкото повече сайтове използвате за класирате на вашето име, толкова по-трудно ще е негативните истории да се изкачат нагоре в класацийте и да ви окажат съществено влияние. Ето няколко, стъпки от съществено значение, който не трява да забравяме:

 • Създаване на профил и страница в LinkedIn;
 • Използване на справочници за бизнес профили;
 • Създаване на бизнес страницата в Google;
 • Свързани собствености на Google (Blogspot, YouTube, Google Maps);
 • Прессъобщения с вашата информация;
 • Положително съдържание, обръзващо и други съдържания;
 • Ангажиране на съдържанието;
 • Микросайтове на Вашите текущи предприятия.

   Направете вашия уебсайт, добре оптимизиран за търсене и ангажиране с вашата аудитория. Полагайте усилия да публикувате рутинно ново съдържание, било то прессъобщение, видеоклип в YouTube или дори фотоалбум. И накрая, не забравяйте да поддържате високия стандарт и да се съсредоточите върху вашите клиенти.

Потърсете ClickMexpres, относно управление на онлайн присъствието Ви.

   Голяма част от управлението на онлайн присъствието, разчита на оптимизация за търсачки, както й правилното изпълнение на SEO техники е от решаващо значение за успеха на изграждането на положителен имидж. Работейки с най-добрите в SEO услугите, вие получавате изпитаните практики за постигане на резултати по възможно най-подходящ и ефикасен начин. Това е основен фактор, който не бива да се пренебрегва. С работата на реномиран и надежден SEO екип, можете да спестите значително време, пари и ресурси за постигане на целта си. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас. Ние знаем от какво имате нужда, с нас сте винаги на един клик разстояние от желаната цел.