E-mail реклама

Ремаркетинг

Услуги

Онлайн Реклама

Какво е E-mail маркетинг?

   Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. Към изпращаните електронни писма могат да се прикрепят файлове с активни препратки, визуални изображения и мултимедия. Чрез този вид маркетинг компаниите се стремят да поддържат близки контакти с клиентите си и да затвърждават доверието им към себе си. Според честотата на провеждане, кампаниите биват ежедневни, седмични и месечни. Ако наемете нашия екип, който да контролира вашите маркетингови услуги по имейл, получавате персонализирано внимание и квалифицирана група от професионалисти, посветени на получаването на позитивни резултати. Ще създадем добре написани имейли, насочени специално за вашите получатели, със силен фокус върху всеки детайл, за да сме сигурни, че всичко от темата до подписа ще ви доближи до основните Ви цели.

   Маркетинговите решения, чрез имейлинг предоставят на бизнеса Ви начин да развиете авторитет и да се свържите с потребителите си по най-рентабилния и ефективен начин. Ние от ClickMExpress създаваме лесни за идентифициране призиви за действие, съчетани с характера и естеството на бизнеса Ви. Нашите квалифицирани и амбицирани копирайтъри могат да изработят всичко – от прессъобщения до бюлетини, кето веднага ще провокира и заитригува получателите Ви. Като комбинация към това, ескпертният ни екип от дизайнери, може и ще ви отличи с индивидуалността на вашата марка. Ще работим с вас, върху възвръщаемостта на вложените инвестиции и ще увеличим клиенто потока, като същевременно, ще генерираме повече трафик и по-големи печалби.

going down connector

Изготвяне на E-mail Marketing от ClickMexpress, вашият партньор.

Изцяло фокусирани..

 Ние от ClickMExpress, ще извършим целият маркетинг на SEO и електронна поща с предварително разработена стратегия и ясно определени резултати. Както във всички сфери на бизнеса, колкото повече клиенти имате, толкова по-добре. Нашите услуги за генериране на трафик могат да Ви помогнат да създадете списък с абонати за достъп до имейл с насочени стратегии, както на Вашия сайт, така й извън него. Като Ваши доказали се имейл маркетинг партьори, ние непрекъснато, ще улавяме всички насоки от вашия уебсайт и извън него, за да създадем количество листи с абонати, за стартирането на различни имейл кампании, генерирани специално за аудиторията, която ще ги получава във входящата си поща. Можем да създадем на равен интервал от време, кампании  които изпращат редовни имейли до вашите клиенти с предварително изготвена стратегическа визия, която би довела до максимално количество кликвания.

Е-майл маркетинг от ClickMЕxpress

    Имейл маркетинга е най-директният и често най-ефективният начин да се свържете с вашата аудитория, а ефективната маркетингова кампания по имейл може да изпревари както маркетинга за търсене, така и социалните медии по отношение на възвръщаемост на инвестициите. Ако сте готови да направите следващата стъпка, за да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност и да утвърдите позиците си на пазара, като внесете по-качествено съдържание в Е-майл кампаниите си, оставете работата на нас.