Google My Business

Google Ads

Услуги

SEO Оптимизация

Какво е Google My Business?

   Инструментът Google предоставя възможността да споделите основните неща за Вашия бизнес с конкретна аудитория или таргет група, както й с Ваши потенциални клиенти. Когато потребителите потърсят Вашия бизнес или продавани от Вас продукти или услуги те, ще могат да видят информация за Вас, като: работно време, телефон за връзка, уебсайт, карта с точното Ви местоположение и адрес. Google My Business работи с Вашия бизнес и на локално ниво, което означава, че колкото е по-близо до вас търсещият човек, толкова по-голяма е вероятността да излезете в неговите резултати в Google търсене или директно на Google Карти.  Google My Business позволява на потребителите да оставят отзиви за Вашите услуги и продукти, на които да отговаряте. 

going down connector

Увеличете аудиторията си с Google My Business от ClickMexpress, вашият партньор.

Как да настроя бизнес профила си?

  Допълнителните настройки дават възможност да получавате статистически данни, за да научите как клиентите търсят бизнеса Ви и откъде идват. Също така можете да намерите информация във връзка с това колко души се обаждат до бизнеса Ви директно на телефонния номер, който сте оставили да се показва при търсенето с Търсене и Google Карти. Популяризирането на бизнеса Ви, може да се случи при създаването на интелигентни кампании и да проследявате тяхната ефективност.

Управление на Google My Business със ClickMExpress

  Управлението на бизнес профила си в Google My Business изисква професионално познание на платформата и задълбочен анализ на бизнес модела и целите на компанията. С лекота, ще отговорим на вашите очаквания и ще покрием вашите нужди за развитие на електронна търговия. Ние се гордеем с това, че имаме необходимата креативност и нюх, за да ви предоставим най-ефективната и здрава маркетингова кампания, за да намалите оперативните разходи и да създадете генериране на продажби. Без съмнение Google My Business e инструмент, с който ще придаде повече стойност на бизнеса Ви и чрез него клиентите ще могат бързо, удобно и лесно да се възползват от услугите и продуктите, които предлагате, а също и най-пълноценно да комуникират с Вас. Когато сте готови да направите първата стъпка, да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност, се сврържете с нас.