Анализ на резултатите

Поддръжка на сайт

Услуги

Хостинг, Домейн и SSL

Какво представлява Google Analitycs?

 Google Анализ Ви дава всички необходими инструменти, от които се нуждаете, за да анализирате данните за бизнеса си на едно място, така че да вземате по-интелигентни решения. Разберете какви са желанията и нуждите на потребителите на сайта Ви или от приложението Ви, за да проверявате по-добре ефективността на своите маркетинг, съдържание, продукти и др. Тези видове отчети, които се правят могат да бъдат генерирани автоматично (Google Analytics предлага основни реализации, които да се следят и са заложени в самата система) или да бъдат създадени от вас. Данните, които се събират по време на анализа на трафика на уебсайта, съдържат следната информация за потребителя:

  • Как потребителя е стигнал до сайта Ви – с помощта на търсачка, директен вход чрез въвеждане на уеб сайт или връзка от друг уеб сайт или социална мрежа;
  • Какъв софтуер използва конкретният посетител – операционна система, браузър или тип устройство (лаптоп, таблет, телефон, компютър);
  • Какво е неговото поведение и местоположение, от където и когато посети уеб сайта Ви – колко дълго преглежда определени страници, кои други страници е проверил).
going down connector

Анализ на резултатите от ClickMExpress

Google Analytics несъмнено променя и разширява възможностите на Вашия бизнес, защото Ви дава важна информация за потребителското поведение във Вашия уеб сайт, до която няма друг начин, по който да достигнете. Мислете стратегически и се погрижете за бизнеса си. Ако сте готови да направите следващата крачка, за да увеличите продажбите си и изпъкнете пред конкурентите с идентичност и да утвърдите позиците си на пазара, като внесете по-качествено съдържание във Вашия уеб сайт и удовлетворите всички нужди и желания на Вашите клиенти, оставете работата на нас.