Ремаркетинг и ретаргетинг

E-май Реклама

Услуги

Онлайн Реклама

Каво означава, ремаркетинг?

   Ремаркетингът е база данни, която е пълна с хора, които имат 100% интерес към вашия продукт. Необходимо е да насочите рекламата си към тях, за да може да я виждат по няколко пъти на ден, а това да Ви отнема малко средства. По този начин от Вашата първоналчална таргетна група, ще останат само потенциалните клиенти и само те, ще виждат Вашата реклама. Това, ще доведе до ръст в продажбите и ще намали разходите. Напълнете ремаркетинг групата с нови клиенти, които до сега не са виждали рекламата Ви и е възможно да не знаят за Вашия бизнес. Колкото и ползотворен да е ремаркетинга, не е достатъчен за да имате цялостен ефект от рекламата. Ние използваме ремаркетинг по имейл, пренасочване на AdWords, пренасочване към търсене и пренасочване на маркетинг, за да поддържаме интерес, да изграждаме трафик и в крайна сметка да увеличим вашите проценти на реализация. Пренасочването и ремаркетингът са два ефективни инструмента за дигитален маркетинг, които отново ангажират посетителите, след като представят първоначален интерес към това, което продавате, с евентуалната цел да ги върнете към вашия сайт и да ги насочите към успешна реализация. Понятието „ремаркетинг“ описва тактиката да рекламирате продуктите и услугите си на потребители, които вече са посетили уебсайта ви. Вие припомняте на тези хора, че продуктът Ви съществува и за тях все още има полза да се доверят на това, което предлагате. Таргетирането на аудитория, която е вече запозната с вас, пък ви гарантира по-високи постижения.

Ремаркетингът бива:

Можете да показвате реклами на миналите си посетители, докато разглеждат уебсайтове и приложения в дисплейната мрежа.

Можете да подобрите резултатите си с динамичния ремаркетинг, който извежда ремаркетинга с една стъпка по-напред, като включва в рекламите продуктите или услугите, които хората са разглеждали в уебсайта Ви.

Винаги ще бъде, динамичен. За да имате успех, трябва да прибегнете до разнообразие. Ремаркетингът е силен инструмент, дори нещо повече – той ви предлага решение на доста често срещан проблем в електронната търговията и прецизира аудиторията, пред която да рекламирате продукта си.

going down connector

Изготвяне на ремаркетинг и ретаргетинг от ClickMexpress, вашият партньор.

А какво всъщност е ретаргетинг?

   Ретаргетингът е процес на показване на реклами само на тези потребители, които вече са взаимодействали с вашия бранд по някакъв начин. Те може да са коментирали вашия пост във Facebook, да са харесали страницата ви, да са посетили сайта Ви, да са извършили някакво действие като „Добавяне в количката“, без да купят или да са направили поръчка. 

   За да създадете реклами към ретаргетинг аудитория е нужно да имате Facebook пиксел, с който да проследявате активността на вашия сайт. Можете да използвате информацията, която събирате, за да сегментирате посетителите и да създавате реклами към тези аудитории, като така ще увеличите и разпознаваемостта на бранда ви. След като настроите пиксела и го добавите към сайта си, трябва да настроите събитията, които искате да проследявате и да използвате в рекламите си. 

Въпроси и отговори:

 Действието за повторно ангажиране на клиенти, чрез имейл с напомняния и / или промоции.

Действието за привличане на клиенти отново, чрез насочени реклами.

За да разберете, защо ремаркетингът и пренасочването са толкова важни части от всяка дигитална маркетингова кампания, първо трябва да разберете, защо те са необходими на първо място.

Много фирми се страхуват да включат потенциалните клиенти с ремаркетинг или ретаргетинг техники, но статистиката показва, че тези методи са невероятно ефективни за приключване на сделката при изоставени продажби (количка).

Всички уебсайтове, които имат какво да продават, трябва активно да търсят начини да се свържат отново с посетителите, които са изразили ясен интерес (но не толкова далеч, че са направили завършена покупка). Има много какво да спечелим от ефективни стратегии за ремаркетинг и пренасочване, и много да загубим, ако не ги изпълним.

Това, че потенциален клиент е напуснал уебсайта Ви, без да прави продажба, не означава, че трябва че ще го загубите със сигурност. Ако можете да овладеете ремаркетинг и пренасочване, можете да докоснете голяма част от пазара, който вече е създаден за конвертиране на вашия сайт.

Управление на ремаркетинг и ретаргетинг със ClickMExpress

   Ние от ClickMExpress предлагаме дигитален маркетинг с афинитет към оптимизиране на поведението на потребителите за по-добър бизнес. Когато работите с нас, получавате персонализиран екип от SEO професионалисти, които са в крак с всички най-нови тенденции и разбирания в бранша. Ще разгледаме задълбочено операциите на вашият бранд и профилите на посетителите, за да измислим стратегии за ремаркетинг и пренасочване, които работят.