Често задавани въпроси и отговори

Често задавани въпроси и отговори към Clickmexpress.com

Помощна страница с най-често задавани въпроси и отговори

Основните ни работни езици са български и английски, като притежаваме възможност да организираме разширен екип за копирайтинг и дигитален маркетинг и на други езици, при постъпило индивидуално запитване.

Винаги се радваме да обсъдим вашите идеи и виждания за вашия проект, независимо дали по телефона или по имейл. Свържете се с нас или изпратете обща форма за запитване, нашият екип ще се свърже с вас за консултация.

   В днешното натоварено ежедневие е необходимо всичко да е организирано бързо и гъвкаво.  Екипът ни е насреща, за да кооперира с Вас по следните начини:

  • По телефон и/или Viber;
  • По електронна поща;
  • По Viber, Skype, Zoom, или други платформи за онлайн колаборация;

Ако имате друго виждане за нещата? Обадете ни се и ни попитайте, за да го обсъдим заедно!

 Ние сме винаги отворени за ползотворно сътрудничество. Готови сме да коментираме, разработим и развием Вашите идей, изисквания, притеснения и предпочитания отворено и да Ви предложим работещи варианти, по които нещата да протекат гладко и успешно.

Основните платформи и технологии, с които работим са – WordPress (в комбинация с Woocommerce), Opencart, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, CSS3, HTML5. Но имаме опит и с платформите Joomla, React JS и др.

 Домейнът най-лесно казано е името на сайта. Всеки сайт се нуждае от домейн, за да бъде достъпен. Целта на домейн имената е да се означат ресурси или услуги в онлайн пространството, които имат собствено уникално име, но трябва също да отговарят на определени изисквания. 

Да, задължително е необходим домейн преди да започне процедурата по изработването на вашия уеб сайт.

 Хосингът е услуга, която е свързана с интернет сървър, който позволява на организации и физически лица да обслужват съдържание в Интернет. 

Да, задължително. За да функционира даден уеб сайт трябва всички директории и работни файлове на сайта да са разположени на уеб сървър.

Регистрирането и закупуването на домейн и хостинг за уеб сайт е най-често за период от 12 месеца. След изтичане на този период, абонаментът трябва да бъде подновен за следващите 12 месеца. Ако абонаментът не бъде подновен, сайтът спира да функционира, като домейнът е все още зает за определен период от време, през който той не може да бъде регистриран от друг потребител.

Чрез собствен уеб сайт, Вие можете да осигурите множество предимства, които обикновен магазин не може. Създаването на платформа, която осъществява продажби в комфорта на собствения Ви офис или дори от вкъщи, ще даде на вашия бизнес огромни предимства. Разгледайте категория “Създаване на онлайн платформа” – Изработка на онлайн магазин.

Може би най-често задаваният въпрос, отговорът на който се определя от сложността на уеб проекта, който бихте искали да ви бъде изработен, вашите изисквания и предпочитания относно структурата, функционалността и дизайна на уеб сайта и естествено труда, който следва да бъде вложен при цялостното му реализиране. 

В зависимост от типа и структурата на сайта, сложността на неговия дизайн, както и евентуалното интегриране на допълнителни скриптове, плъгини и модули, сроковете за изработка на сайт варират от 5 до 20 работни дни. 

Включва много и различни умения и дисциплини в производството и поддръжката на уебсайтове. Различи аспекти на уеб дизайна включват уеб графичен дизайн, дизайн на интерфейса, UX  дизайн и SEO оптимизация за търсещи машини. При изработката на уеб дизайн на сайт, уеб дизайнерът трябва да се придържа към всички основни уеб стандарти, така че след като дизайнът на сайта бъде завършен, той да функционира правилно и безпроблемно под всички основни и най-често използвани браузъри (Internet Explorer, Mozilla, Opera, Google Chrome, Safari)

Всяка поддръжка на уеб сайта, включително и редактиране на съдържанието му, ако клиентът не желае да се ангажира с това, се заплаща допълнително.

След като сайтът бъде окончателно изработен, неговата реклама е задължителна, за да може той да добие нужната популярност. За повеше информация разгледайте нашите предлагани услуги и категории, като:

Тя включва предварителното и правилно формиране на всички най-важни за търсачките мета тагове, в кода на всяка страница от сайта.

Пълната и мащабна SEO оптимизация е най-важният процес от популяризирането на уеб сайта. SEO оптимизацията е сложен и систематизиран процес за подобряване позиционирането на Вашия уеб сайт в по-известните търсачки. Ако сайтът Ви е добре оптимизиран, то той ще се класира на по-високи позиции в резултатите от търсене.

going down connector

Често задавани въпроси и отговори към Clickmexpress.com

Как започва работният процес?

Среща и планиране

След като направите първият контакт с нас, ние ще пожелаем да научим повече за бизнес проетка Ви, за да можем да анализираме ситуацията и да планираме своята начална стратегия.

Изпълнение и тестване

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.

Резултати и отчетност

Крайният резултат винаги е важен за нас, ние се стремим да достигнем докрай всичко с което сме се захванали с индивидуалност и креативност.

Среща и планиране

След като направите първият контакт с нас, ние ще пожелаем да научим повече за бизнес проетка Ви, за да можем да анализираме ситуацията и да планираме своята начална стратегия.

Изпълнение и тестване​

Изпълняваме коректно и в срок поставените задачи. В процеса, всички идеи и концепции се тестват, за да бъдат работещи и напълно функционални.

Резултати и отчетност

Крайният резултат винаги е важен за нас, ние се стремим да достигнем докрай всичко с което сме се захванали с индивидуалност и креативност.